Цветанка Андреева, политолог, фейсбукСрещу яростния военен фундаментализъм на Путин, България

...
Цветанка Андреева, политолог, фейсбукСрещу яростния военен фундаментализъм на Путин, България
Коментари Харесай

Срещу яростния военен фундаментализъм на Путин, България не може да си позволи още от „просто Киро“


Цветанка Андреева, политолог, фейсбук

Срещу гневния боен фундаментализъм на Путин, България не може да си разреши още от „ просто Киро “

Хибридните обединения и политици скрити зад маската на „ западен “ или „ атлантически “ хайлайф са най-опасни за сигурността ни при възходящата съветска опасност към демократичния свят.

Путин афишира частична готовност в Русия. Очевидно „ военната интервенция “ публично се разраства в нападателна война за установяването на съветския мир. Това ускорява заплахата за националната ни сигурност.

През това време в България седмица преди изключителните избори гледаме изложба от несъответстващи политици, които живеят във подправената действителност на късия си управнически уют на четворната коалиция, в която два пъти към този момент се проваляха.

Лидерите на тази провалена теза от Политическа партия наподобяват все по-неподготвени и несъответстващи за тежката обстановка. Отказват да приказват за геополитика. Разказът им за националната ни сигурност е провален от хибридните им жестове към РФ. Отхвърлиха военна помощ за Украйна, само че осигуриха съветска газ през медиатори. Отказаха съюзнически сили, само че извоюваха дерогация за съветския нефт.

Предлагат ни ръководство с русофилската Българска социалистическа партия в миг,в който Путин заплашва света с нуклеарно оръжие.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР