Цветана Пиронкова се класира се за третия кръг на US

...
Цветана Пиронкова се класира се за третия кръг на US
Коментари Харесай

Пиронкова се завърна, класира се за третия кръг на US Open |

Цветана Пиронкова се класира се за третия кръг на US Open в първия си шампионат след тригодишна пауза. Бившата първа ракета на България сервира една от изненадите на шампионата, елиминирайки десетата сложена Гарбине Мугуруса в поредни сетове.

„ Беше доста мъчно да вляза в мача, да настроя играта си по отношение на нея. Опитах се просто да се боря за всяка една точка, да остана в сета и да въвеждам топката в корта допустимо най-често, с цел да я карам да играе. Наистина съм доста, доста щастлива, че открих пътя към успеха в мача “, сподели Пиронкова след успеха.

„ Това е едно от нещата, които най-вече ми липсват – да играеш пред огромна аудитория, тази атмосфера не можеш да изпиташ на никое място другаде. Със сигурност поех някои опасности да дойда тук, имайки поради, че US Open е първият ми шампионат от три години, само че в това време бях доста разчувствана от това, че ще изляза още веднъж на огромната сцена и тази мотивация ме движеше напред, “ сподели Пиронкова за празните трибуни.

Пиронкова не скри, че не е имала изключително упования от първото си присъединяване на подобен огромен шампионат. “Но сходни резултати са добре пристигнали. Затова се завърнах – за огромни мачове на огромната сцена, “ сподели тя.

В идващия кръг тя ще се изправи против Дона Векич.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР