Цветана Манева проговори за болестта си Театралната легенда скоро ще чукне

...
Цветана Манева проговори за болестта си
Театралната легенда скоро ще чукне
Коментари Харесай

Цветана Манева: Тялото ми отказва, остана ми само духът!

Цветана Манева проговори за заболяването си

Театралната легенда скоро ще чукне 80. Актрисата слиза трайно от сцената напролет на 2022 година. Манева го прави поради заболяване, само че не разкрива точната диагноза на заболяването.

„ Слизането ми от сцената не е отмора, нито пък наказване. Това бе едно от най-трудните решения в живота ми.

Имах ли физически сили, не бих се отказала от театъра и специалността си.Но физиката ме изостави, добре че ми остана духът. А и мозъкът ми работи съвършено. Имам си молитва за всеки ден “, откровена е Цветана Манева.

Единствените задължения, които звездата към момента поема, е да бъде жури на разнообразни театрални и кинофестивали, появява се от време на време на разнообразни културни събития.

За юбилея евентуално ще дойде и единствената й щерка Надежда от Австрия. Тя работи като болногледачка в профилиран център за хора с увреждания на очите във Виена.

Щерка й се връща в родината един или два пъти в годината, а Цветана Манева още по-рядко я навестява в Австрия.Дъщеря й я е дарила с двама внуци.

Тя е от втория й брак с телевизионния оператор Николай Пенчев.Първото венчило на актрисата е с известния водещ на „ Минута е доста “ Петър Вучков, което трае едвам две години.С бащата на единственото си дете Манева също не живее дълго, единствено четири години.

А до през днешния ден нейна половинка е сътрудника й Явор Милушев, който е с четири години по-млад.

Източник: Ретро

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР