Цветан Цветков се закани да направи обезпокоителни разкрития за управлението

...
Цветан Цветков се закани да направи обезпокоителни разкрития за управлението
Коментари Харесай

Цветан Цветков се закани да направи обезпокоителни разкрития за управлението на Сметната палата

Цветан Цветков се закани да направи притеснителни разкрития за ръководството на Сметната палата, само че едвам след към десетина дни.

Днес той не бе позволен до постройката на палатата, след като Конституционния съд в края на предишния месец го възвърне на работа като ръководител. 

" Станахме очевидци на нещо невиждано. Госпожа Горица Грънчарова-Кожарева с една оскъдна заповед саботира осъществяването на решение на Конституционния съд, съгласно което аз съм възобновен като ръководител на Сметната палата.

Днес би трябвало встъпя в осъществяване на своите компетенции. Станахме очевидци на жестоко тъпчене на независимостта на Сметната палата и на оронване на нейния авторитет и престиж. Ще потърся правата си по правосъден ред “, разяснява пред bTV Цветан Цветков.

Той уточни, че след 10 дни, дружно с други отхвърлен негови сътрудници, ще дадат конференция, на която ще създадат доклад за работата си през последните осем години.

" Също по този начин ще споделим някои притеснителни обстоятелства, свързани с ръководството на Сметната палата през последните шест месеца “, съобщи Цветков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР