ЦСКА за първи път през сезона ще използва формация с

...
ЦСКА за първи път през сезона ще използва формация с
Коментари Харесай

ЦСКА с нова схема на игра срещу Пирин

ЦСКА за първи път през сезона ще употребява групировка с двама нападатели в формален дуел. Досега те практикуваха постройката 4-2-3-1. Това ще се случи в идния конфликт с Пирин (Благоевград) в понеделник от 17:30 часа на стадион " Българска войска ".

" Армейците " ще играят в обичайна за футбола скица 4-4-2, само че в разновидността й с ромб в средата на терена. Тя бе тренирана по време на паузата за националните тимове, в това число и в контролата със Септември, извоювана с 2:0, написа " Тема Спорт ".

В голмайстори се трансфораха точно двама от нападателите на алените - Дюкенс Назон и Дауда Бамба. Първият стартира като титуляр и си партнираше с Браян Морено на върха на офанзивата, а вторият се появи на почивката. Все още не е ясно дали те ще започват дружно от първата минута против Пирин.

В отсъствието на санкции Иван Турицов отдясно на защитата ще стартира Тибо Вион. В предмостието на защитата пък ще работи Амос Юга, до момента в който малко пред него се чака да е Джонатан Линдсет. В контролата със Септември до норвежеца стартира новото попълнение Марселино Кареасо, само че не е несъмнено, че това ще се повтори и против " орлетата ".

Минимален е шансът от първата минута да започват бразилците Жеферсон и Маурисио Гарсес. Както е известно, те пропуснаха близо седмица от подготвителния развой на отбора, в това число и контролата със Септември. Двамата получиха по-дълга отмора от треньора Саша Илич след безконечното дерби с Левски и се прибраха до родината си. Те трябваше да се завърнат в България в понеделник и да възобновят тренировки във вторник. Вместо това обаче Жеферсон и Гарсес се причислиха към заниманията на отбора едвам в четвъртък.
 Алан Пардю: Не биваше да ставам треньор на ЦСКА, само че ми беше мъчително
Алан Пардю: Не биваше да ставам треньор на ЦСКА, само че ми беше мъчително

Британецът напусна в края на предишния сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР