ЦСКА вече е в Марбея. След повече от 8-часово пътуване

...
ЦСКА вече е в Марбея. След повече от 8-часово пътуване
Коментари Харесай

ЦСКА пристигна в Марбея, армейците с първа тренировка

ЦСКА към този момент е в Марбея. След повече от 8-часово пътешестване „ алените “ дойдоха в испанския курорт, където ще се организира вторият стадий от зимната подготовка на отбора.

Въпреки умората, няколко часа след кацането в Испания треньорът на „ армейците “ Милош Крушич изведе своите ученици за първо занятие.

Сръбският експерт може да разчита на всичките си футболисти, като се изключи Нуно Томаш. Португалецът не отпътува през днешния ден с отбора, тъй като към момента няма изясненост за бъдещето му. Голяма е вероятността бранителя да има нов тим напролет.

Армейците сигурно ще изиграят четири контролни срещи, като сега се водят договаряния и се прецизират елементи за възможна пета инспекция на испанска територия.

Първият мач е на 21-ви януари, вторник против немския Нюрнберг. На 26-ти, неделя тимът се изправя против елитния японски отбор Шонан Белмаре, а на 29-ти, сряда излизаме против първенеца на Южна Корея - Чонбук Хюндай Моторс. Четвъртата контролна среща е планувана за 1-ви февруари, събота, а противник ще бъде чешкият Яблонец. Точните начални часове и терените, на които ще се играят мачовете ще бъдат оповестени в дните на самите дуели.

„ Червените “ се прибират в София на 3-ти февруари, където ще продължи подготовката си за пролетния полусезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР