ЦСКА спечели с 1:0 домакинството си на Септември от шестия

...
ЦСКА спечели с 1:0 домакинството си на Септември от шестия
Коментари Харесай

Резерва донесе трите точки на ЦСКА срещу Септември

ЦСКА завоюва с 1:0 семейството си на Септември от шестия кръг на Първа Лига. Треньорът Саша Илич беше направил девет промени спрямо мача против Сейнт Патрикс. Тимът му изпитваше съмнения, само че въпреки всичко стигна до трите точки.

Само девет минути след началото Симеон Александров се разписа във вратата на ЦСКА, само че голът бе анулиран поради засада на младокът при извеждащото подаване от страна на Димитър Костадинов.

В 23-ата Енес Махмутович насочи първия удар към вратата на гостите, откакто засече с глава центриране от корнер, само че изпрати топката в навън. Четири минути по-късно Георги Йомов изведе превъзходно Дюкенс Назон, който се озова самичък против вратаря, само че стреля настрана от задачата. В 40-ата Линдсет откри Йомов в наказателното поле на гостите, само че националът също пропусна.

Единственото попадение беше дело на Брайън Морено. Колумбиецът се разписа малко след появяването си на терена 54-ата минута.

ЦСКА към този момент има 13 точки и заема второ място, единствено на една зад водача ЦСКА 1948, който обаче е изиграл мач повече. Септември е 13-и с четири пункта.

На 18 август, четвъртък, ЦСКА посреща тима на Базел в първия мач от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. Двубоят е на Националния стадион " Васил Левски " от 20 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР