ЦСКА-София сложи край на спекулациите относно треньорския пост и обяви,

...
ЦСКА-София сложи край на спекулациите относно треньорския пост и обяви,
Коментари Харесай

Екип на 192 години ще води "ЦСКА-София"

" ЦСКА-София " постави завършек на спекулациите по отношение на треньорския пост и разгласи, че резервира досегашния екип. Като треньор ще се води Добромир Митов, а негови помощници ще бъдат съветникът в тима Любомир Петрович и почетният президент на клуба Димитър Пенев. Веднага прави усещане солидната обща възраст на този " триумвират " - 192 години. От тримата най-млад е Митов (47 г.), Петрович е на 72 година, а Пенев е най-възрастен - на 73 година

Това по никакъв метод не смущава управлението на клуба, което е гласувало огромно доверие на Петрович - и за воденето на тима, и за селектирането на футболисти. На него държи най-вече притежателят на клуба Гриша Ганчев, който не се смущава от рецензиите, че сърбинът е бил преди треньор на " Левски " и се е клел във честност на " сините ". По-късно Петрович съобщи, че усеща Ганчев като брат и би приел постоянно покана от него. Пенев също се употребява с огромен престиж. А и резултатите на тримата очевидно укрепват убедеността на Ганчев - те поеха " ЦСКА-София " на 3 май, след напускането на Любослав Пенев, а след това реализираха в петте мача до края на сезона 4 победи и тъждество с " Лудогорец ", като изведоха " ЦСКА-София " до второ място в Първа лига, на 1 т. след разградчани. В екипа остават още асистентът Даниел Моралес, кондиционният треньор Кирил Динчев и  отговорникът за вратарите Ивайло Петров.

След приключването на сезона се появиха спекулации, че " ЦСКА-София " може да си върне Стамен Белчев или пък още веднъж да назначи чужденец за треньор. Гриша Ганчев обаче очевидно е решил да резервира инерцията от последните дуели.

Вече е ясно, че тримата ще изведат отбора за първа лятна подготовка на 9 юни. От 10 до 18 юни ще има лагер в Тетевен, а от 20 юни до 4 юли - в Австрия, за където са планувани мощни контроли - с първенците на Австрия " Ред Бул Залцбург ", на Унгария " Ференцварош ", на Украйна " Шахтьор " и против чешкия " Прибрам ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР