ЦСКА-София ще опита във втори пореден кръг да притесни шампиона

...
ЦСКА-София ще опита във втори пореден кръг да притесни шампиона
Коментари Харесай

ЦСКА-София пак гледа към челото

ЦСКА-София ще опита във втори следващ кръг да тормози първенеца Лудогорец и най-малко краткотрайно да го измести от върха в Първа професионална лига. " Червените " ще изиграят с ден по-рано от " Орлите " своя мач от 20-ия кръг против Берое на " Българска войска ". При триумф софиянци ще излязат отпред и ще слагат напрегнат разградчани, които ще са длъжни също да търсят успеха в гостуването си на Пирин (Благоевград) в понеделник, в случай че желаят да зимуват на върха в таблицата.

" Армейците " несъмнено се намират в напредък в последно време. Отборът записа три следващи победи в последните си три мача, а единствената загуба от началото на сезона бе точно от Лудогорец още във 2-ия кръг (0:1). Единственото нещо, което може да се отрази отрицателно на домакините е, че през днешния ден още веднъж няма да могат да разчитат на поддръжката на своите почитатели, защото клубът продължава да изтърпява наказване за отнемане от аудитория поради ексцесиите на " Лаута " при гостуването на Локомотив (Пловдив).

В същото време обаче и Берое се намира в отлична серия от 7 следващи мача без загуба. Тимът от Стара Загора решително се изкачва нагоре в класирането, а възможна победа през днешния ден ще го приближи единствено на две точки зад третия Левски.

През първия полусезон под Аязмото ЦСКА-София записа безапелационна победа с 3:0. Този път обаче играчите на Александър Томаш са решени да не позволен това да се повтори и даже ще опитат да си тръгнат с трите точки от " Армията ".

ЦСКА-София се чака да стартира срещата с Черниаускас под рамката и карето Манолев, Бодуров, Барт и Недялков в защита. Малинов и Лое ще са опорни халфове, а Тиаго ще извършва ролята на плеймейкър. По крилата ще оперират Десподов и Кулма, а офанзивата ще води Каранга.

Берое пък се чака да опълчи Перниш на вратата и Желев, Иванов, Хаджиев и Леони в отбрана. Райков и Охене ще работят в средата на терена, а Карачанаков и Еуженио ще започват на двете крила. Атаката ще води Камбуров, а зад тила му ще работи Боби Цонев.

Първа професионална лига, 20 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЦСКА: Черниаускас, Манолев, Бодуров, Барт, Недялков, Малинов, Лое, Тиаго, Десподов, Кулма, Каранга

БЕРОЕ: Перниш, Желев, Хаджиев, Иванов, Леони, Райнов, Охене, Цонев, Карачанаков, Еуженио, Камбуров

Стадион: " Българска войска ", София
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 20 кръг, неделя 10 декември  ЦСКА-София 17:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР