ЦСКА-София се разделя с нападателя Дюкенс Назон. Това пише френският

...
ЦСКА-София се разделя с нападателя Дюкенс Назон. Това пише френският
Коментари Харесай

ЦСКА-София се разделя с голмайстора Назон

ЦСКА-София се разделя с нападателя Дюкенс Назон. Това написа френският уебсайт grenoblefoot.info. Според изданието националът на Хаити, който стана голмайстор на алените през предишния сезон, ще бъде продаден, а за негов заместител на „ Българска войска “ към този момент е контрактуван Матиас Фаетон от Гренобъл, за което беше обявено още преди няколко дни. Към Назон има сериозен интерес от клубове от Турция и Китай.

За Фаетон, национал на Гваделупа, армейците ще платят към 2 милиона евро, пишат и други френски медии. Агентът на играча е в София и завърши последните елементи по договорката.

Според Българска телеграфна агенция ЦСКА-София е постигнал сделка с Бейтар Йерусалим за крилото Данило Асприля. 34-годишният колумбиец записа 18 гола и 6 асистенции в 36 мача в последния сезон.

Асприля, който към този момент е подписал персоналния си контракт с алените, има сериозен опит в българския футбол. Той изигра 73 срещи с 25 попадения и 15 асистенции за в интервала 2014-2015 година. През януари 2016 година той беше продаден за 2,5 милиона евро на Ал-Аин (ОАЕ).
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР