ЦСКА - София работи усилено по лятната си селекция, като

...
ЦСКА - София работи усилено по лятната си селекция, като
Коментари Харесай

ЦСКА - София следи футболисти от efbet Лига

ЦСКА - София работи интензивно по лятната си селекция, като е насочил вниманието си както към задграничния пазар, по този начин и към българското състезание. От " Армията " наблюдават изкъсо изявите на половин дузина играчи от родния хайлайф, написа " Тема Спорт ". 

Вече на няколко пъти се писа за интереса на " алените " към бранителя на Ботев (Пловдив) Па Конате. Неговият контракт с " канарчетата " изтича през лятото и по всичко проличава, че няма да бъде възобновен. Столичани ще опитат да се възползват от това, защото желаят да привлекат сериозна опция на Брадли де Нойер. 
 Звезда на Ботев (Пд) може да поеме към ЦСКА - София Звезда на Ботев (Пд) може да поеме към ЦСКА - София
В радара на клуба е попаднал и поливалентният футболист на Пирин Чебрайлс Макрецкис. Към момента най-сериозен интерес към латвиеца демонстрира Левски, който към този момент му е отправил две оферти. Все още обаче 22-годишният футболист не е дал финален отговор на " сините ", като изчаква най-хубавата алтернатива за своето бъдеще. 
 ЦСКА - София изпрати първа оферта за Бирк Риса ЦСКА - София изпрати първа оферта за Бирк Риса
От " Армията " демонстрират интерес и към български футболисти, чиито имена обаче се пазят в загадка.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР