ЦСКА-София публикува на официалния си сайт по какъв начин ще

...
ЦСКА-София публикува на официалния си сайт по какъв начин ще
Коментари Харесай

ЦСКА-София с важна информация, обяви как ще се продават билетите за финала

ЦСКА-София разгласява на формалния си уебсайт по какъв метод ще се прави продажбата на билети за финала за Купата на България против Локомотив (Пловдив), който ще се играе на 1 юли (сряда) от 19.15 часа.

" Армейци,

осведомяваме Ви, че билетите за финалния конфликт за Купата на България към този момент са пуснати в продажба. За Сектор " А " и " Г " те могат да бъдат закупени във почитател магазина на стадион " Българска войска ". В администрацията на стадиона (над съблекалните на мъжкия отбор) ще се продават пропуски за ВИП ложата и Сектор " А " на Националния стадион, само че само и единствено за притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/20г, които те би трябвало да показват на място.

Билетите за въпросните браншове ще се продават до 17:00 часа през днешния ден и във вторник от 10:00 до 19:00 часа, а при положение, че останат непродадени количества, те ще бъдат пуснати в свободна продажба в деня на мача.

Цените на билетите са както следва:


Сектор " А " - 20 лв..
Сектор " Г " - 12 лв..


ВИП ЛОЖА - 100 лв.

ВАЖНО:
Припомняме Ви, че заради изключителната епидемиологична конюнктура в страната на стадиона ще бъдат позволени единствено 6000 наши последователи, надлежно по 3000 души в секторите " А " и " Г ". Ето за какво притежателите на абонаментни карти ще бъдат с преимущество при закупуването на билети за финала ", написа формалният уебсайт на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР