ЦСКА-София публикува изявление на своя официален сайт по повод на

...
ЦСКА-София публикува изявление на своя официален сайт по повод на
Коментари Харесай

ЦСКА-София скочи на част от медиите, предупреди ги, че ще има сърдити

ЦСКА-София разгласява изказване на своя формален уебсайт във връзка на вест в сегашен вестник, че притежателят на отбора Гриша Ганчев е имал среща със Стойчо Младенов. Ето какъв е отговорът на алените по тази тематика:

" Армейци,

Явно когато всичко е наред в ЦСКА, това не е забавна вест за родните медии. Селекция в точния момент, чудесно проведена подготовка, въодушевление и добър колектив, всеотдайна работа на играчи и треньори, евтини и налични абонаментни карти за почитателите, публична фланелка в продажба.... Това обаче не може да трогне " доброжелателите " ни, които през днешния ден в лицето на вестник " Тема спорт " и копиращите го в хор уеб сайтове, съчиниха и разпространиха следващия памфлет за някаква загадка среща на един от притежателите Гриша Ганчев с наставника на Кайсар Стойчо Младенов.

" Добре " осведомените публицисти да си сверят достоверните източници, а стига единствено са писали неистини и врели-некипели. Тази намира се е състояла напролет на 2018 година. Изминали са повече от 12 месеца и чак в този момент някой се сеща да я разкрива. Целта? На всички ни към този момент е пределно ясна. Не се тормозим от следващите удари под кръста. Само след това да няма ядосани медии, че са останали без акредитации.... "
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР