ЦСКА - София призова привържениците си за търпение и спокойствие.

...
ЦСКА - София призова привържениците си за търпение и спокойствие.
Коментари Харесай

ЦСКА призова феновете за спокойствие и увери, че защитава интересите си

" ЦСКА - София " прикани последователите си за самообладание и успокоение. Клубът даде да се разбере, че походът към Нион може да има противоположен резултат.

Във вторник следобяд последователи на алените обявиха, че се провежда пътешестване с рейсове и коли до швейцарския град, в който е седалището на УЕФА. Целта им била кротичък митинг след решението клубът да не бъде позволен до присъединяване в евротурнирите.

Изненадващото беше, че информацията за проведеното пътешестване беше оповестена в формалния уебсайт на алените. По-късно фенклубът " Сектор Г " разгласи, че няма нищо общо в самодейността.

" ПФК ЦСКА благодари за изразената подготвеност да отбраните клуба и неговите права в Нион. Ръководството на клуба ви приканва да изчакаме решението на КАС (спортния съд в Лозана) преди предприемането на каквито и да било други дейности. Нагнетяването на в допълнение напрежение преди решението на съда в Лозана не би донесло позитиви за нашите обективни претенции ", оповестиха от клуба.

Червените показаха, че са подхванали " всички нужни законови ограничения за отбрана на законното и извоювано на спортния терен право на клуба да взе участие в Лига Европа през сегашния сезон ". " Бъдете сигурни, че нашият клуб няма да остане безразличен при каквото и да е развиване на проблема ", прибавят от " Българска войска ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР