ЦСКА-София премина през страхотна драма, но продължава в Лига ЕвропаОтборът

...
ЦСКА-София премина през страхотна драма, но продължава в Лига ЕвропаОтборът
Коментари Харесай

ЦСКА-София премина през страхотна драма, но продължава в Лига Европа
ЦСКА-София мина през страхотна драма, само че продължава в Лига Европа
Отборът на ЦСКА-София се класира по извънредно трагичен метод за втория квалификационен кръг на Лига Европа. „ Армейците “, които завоюваха първия мач с Рига с 1:0, през днешния ден имаха доста компликации с латвийския отбор, като реваншът бе решен след осъществяване на дузпи. Иначе постоянното време и продълженията приключиха при резултат 1:0 в интерес на домакините. И двамата отбора приключиха срещата с 10 души след червени картони надлежно за Тиаго Родригес (74‘) от ЦСКА и Панич (109‘) от Рига.

Домакините откриха резултата в края на първото полувреме след гол на Антонийс Черномордис. Централният защитник на латвийския отбор се разписа с глава в 44-ата минута, засичайки центриране от корнер. Вина за попадението имаше и стражът на „ армейците “ Витаутас Черниаускас, който не се намеси по безапелационно.

В 59-ата минута българският отбор стигна до гол посредством Тиаго Родригес, който вкара с мощен шут от далечна отдалеченост, само че попадението бе анулирано от основния съдия, който видя нарушаване на Кирил Десподов при паса му към Родригес.

Отново Десподов бе основно настоящо лице за „ алените “ в 86-ата минута, при която бе съборен от стража на домакините в наказателното поле и съдията отсъди дузпа в интерес на ЦСКА-София. Зад топката застана точно пострадалия, който можеше да реши всичко с гол, само че стреля едва и не съумя да осъществя.

Така резултатът остана неизменен и конфликтът влезе в продължения. Там голове не паднаха и спечелилият в конфликта трябваше да бъде излъчен след осъществявания на дузпи. При ударите от бялата точка играчите на Нестор Ел Маестро бяха безпогрешни и с 5:3 се класираха за идващия кръг. Там противник на „ армейците “ ще бъде австрийския Админа Вакер. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР