ЦСКА-София преговаря с двама офанзивни футболисти за привличането им на

...
ЦСКА-София преговаря с двама офанзивни футболисти за привличането им на
Коментари Харесай

Крушчич проговори за селекцията, ЦСКА-София привлича двама нови

ЦСКА-София договаря с двама офанзивни футболисти за привличането им на “Армията”. Това призна наставникът на алените Милош Крушчич преди заминаването на отбора за първия предварителен лагер в Турция. Сръбският експерт добави, че се е схванал с управлението да няма продажба на голмайстора Али Соу.

“Всички футболисти пътуват за Турция. Там ще се причислят още двама. Няма да се разделяме с Али Соу. В днешния футбол всичко е допустимо, само че управлението не мисли да продава Али. За него е добре да остане и да продължи по този метод, вкарвайки голове”, сподели Крушчич, който разяснява и преотстъпването на младия гений Митко Митков в Дунав.

“Митков е младо, надарено момче. Има бъдеще. За него е най-лошо да не играе. С него взехме решение, че е най-добре да играе непрекъснато. ЦСКА разчита на него. Ще го следим, той е бъдещето на ЦСКА”, обясни сърбинът, след което приказва и за селекцията и първия турнирен мач на отбора, който е против Левски.
“Имаме потребност от нови футболисти. Преговаря се, само че не желая да споделям имена. Ще е добре да се завършат тези прехвърляния. Имаме потребност от най-много двама атакуващи играчи. Не нападатели, само че атакуващи футболисти.

Изоставаме на 9 точки от Лудогорец, само че всичко може да се обърне. Първият пролетен кръг може да обърне нещата. Трябва да сме подготвени за него. Надявам се на победа против Левски. Те са добър тим, това ще е дерби, само че търсим победата”, обясни Милош Крушчич.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР