ЦСКА-София поиска смяна на съдията Никола Попов, назначен на финала

...
ЦСКА-София поиска смяна на съдията Никола Попов, назначен на финала
Коментари Харесай

ЦСКА-София иска смянна на съдията за финала, бил приятел с треньора на Левски

ЦСКА-София изиска промяна на съдията Никола Попов, назначен на финала за Купата на България с " Левски " в неделя, с публична позиция на клубния си уебсайт.

Според управлението на " алените " Попов, който е наследник на някогашен върховен функционер в БФС - Антон Попов, бил в " другарски връзки " със старши треньора на " сините " Станимир Стоилов. Така се залагала " бомба ".

В известието се загатва и въпросът с билетите за бранш А, пуснати в онлайн продажба - по този начин бройки бяха закупени и от левскари, а там е планувано да седят " червени ".
Цялата позиция на ЦСКА-София:
" ЦСКА понасям, понасям всички неразбории с организацията и билетите около идния край за Купата на България, само че през днешния ден чашата преля. Смятаме, че назначението за основен арбитър на Никола Попов залага " бомба " в упования с интерес от милиони последователи конфликт. Общоизвестен факт са другарските връзки на рефера с наставника на противника Станимир Стоилов.

Отделно от това, имаме други съществени терзания и учредения да считаме, че в сходна среща с голям залог основният арбитър може да се трансформира в основен воин. А имайки поради ударите против нашия отбор и аршина, с който мери БФС в последно време, не е мъчно да предположим, че предпоставките и аргументите да бъдем ритуално посечени са налице.

В тази връзка, клубът ни заявява своята безапелационна позиция и предпочитание Никола Попов да не свири този мач. Смятаме, че има и други качествени родни рефери, които биха се справили с триумф с това професионално за тях предизвикателство.

Призоваваме БФС и ПФЛ да реагират по най-бързия метод, с цел да не се нажежава в допълнение ситуацията и дано такова огромно дерби протече в границите на феърплея, както на терена, по този начин и по трибуните. "

Позицията бе оповестена нощес. Към момента към момента нямам реакция от ПФЛ или Съдийската комисия на БФС.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР