ЦСКА - София обяви привличането на австрийския дефанзивен полузащитник Емануел

...
ЦСКА - София обяви привличането на австрийския дефанзивен полузащитник Емануел
Коментари Харесай

ЦСКА - София привлече австриец

 Efbet2023 Horizontal
ЦСКА - София разгласи привличането на австрийския отбранителен полузащитник Емануел Шакич. 32-годишният Шакич е добре прочут на треньора Ел Маестро, защото двамата са рабоили дружно в Щурм Грац. Футболистът може да играе както в отбрана, по този начин и в халфовата линия. Той минава на " Българска войска " като свободен сътрудник, откакто договорът му с гръцкия Кифисия бе преустановен.

Ето какво написаха още от столичния клуб:

" Той е тук да се бори. За клуба, за тима, за нас. Познат като биткаджия Емануел Шакич е поливалентен футболист, който треньорите могат да употребяват на няколко отбранителни позиции. Неговата обичана - отбранителен халф. Роден и израснал в Австрия, Шакич има балкански корени. Кариерата му минава в родината, продължава в Гърция, а през днешния ден към този момент е футболист на най-големия футболен клуб в България ".

В началото на лятото новото попълнение на " черените " стана част от гръцкия Кифисия и от старта на сезона взе присъединяване и в трите мача на отбора. За последно той бе на терена против Атромитос на 1 септември, когато неговият тим надви с 2:1.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР