ЦСКА-София назначи отново Нестор Ел Маестро за треньор. Той идва

...
ЦСКА-София назначи отново Нестор Ел Маестро за треньор. Той идва
Коментари Харесай

ЦСКА-София назначи отново Ел Маестро за треньор

ЦСКА-София назначи още веднъж Нестор Ел Маестро за треньор. Той идва на мястото на.

Сърбинът с английски паспорт ще запише още един дебют отпред на вицешампионите в реванша със Сепси идната седмица. Ел Маестро води алените сред 7 юни 2018 и 8 февруари 2019. Той записа 19 победи, три равенства и пет загуби, само че беше освободен при започване на пролетния сезон.

„ Нестор Ел Маестро е новият треньор на ЦСКА “, оповестиха от клуба на формалния уеб страница и в обществените мрежи. „ Наставникът към този момент е в България дружно със своя щаб в състав Никон Ел Маестро и Борян Стаматович, като следва към тях да се причисли още един асистент. В щаба на Ел Маестро остава досегашният треньор на вратарите Стоян Колев. „, написаха алените.

„ Благодарим на Ел Маестро за бързата реакция и готовността да помогне на тима ни преди реванша в Лигата на конференциите и значимите дуели, които ни предстоят в българското състезание “, прибавиха от ЦСКА-София.

След София Ел Маестро няма особени триумфи. Той беше отпред на австрийския Щурм Грац за една година до лятото на 2020. После треньорът води саудитския Ал-Таун и турския Гьозтепе. Той беше освободен от Гьозтепе на 7 март 2022 след 15 загуби в 28 мача.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР