Старши треньорът на Интер Маями Херардо Мартино не успя да

...
Старши треньорът на Интер Маями Херардо Мартино не успя да
Коментари Харесай

Треньорът на Меси: Лео направи нещо историческо

Старши треньорът на Интер Маями Херардо Мартино не съумя да скрие възхищението си от Лионел Меси и невероятния мач, който той изигра през миналата нощ.

Интер победи Ню Йорк Ред Булс с 6:2 в дуел от постоянния сезон на шампионата на Съединени американски щати. 36-годишният нападател вкара гол и записа пет асистенции, счупвайки върховете на Мейджър Лийг Сокър по този посочил за един дуел.

„ Всички голове бяха решаващи за мача, само че Лео направи нещо историческо с петте си асистенции и един гол “, показа треньорът.

Херардо Мартино беше ментор на Барселона през сезон 2013/14.

„ Меси игра извънредно за Барселона, когато бяхме там дружно. Но си припомням и полуфинала против Парагвай на Копа Америка в Чили, където той не вкара нито един гол, само че все пак беше най-хубавият състезател на терена. В Барселона имаше мач против Валенсия, който губехме с 0:2 и по-късно спечелихме с 3:2, с помощта на неговите три гола. Имаше и дуел против Севиля, който губехме с 0:1, а по-късно той вкара три гола и спечелихме с 4:1 “, спомни си значими моменти от кариерата на Лионел Меси наставникът.

„ Винаги го споделям, сега даже е ненужно, само че той твори нещо ново за историята от самото начало. Да взе участие във всичките шест гола на тима при резултат 6:2 – това ще бъде мъчно да се повтори “, сподели старши треньорът на Интер Маями.

Бившите съотборници в Барселона Лионел Меси и Луис Суарес безусловно разпиляха противника. Уругваецът се отличи с хеттрик и даде една асистенция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР