ЦСКА ще подходи сериозно към подготовката в Турция преди подновяването

...
ЦСКА ще подходи сериозно към подготовката в Турция преди подновяването
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Към всяка подготовка подхождаме шампионски

ЦСКА ще подходи съществено към подготовката в Турция преди подновяването на шампионата. Футболистите отпътуваха през днешния ден (6 януари) за южната ни съседка, а задачата е да съумеят да изградят отбор, който да детронира водача " Лудогорец ". В момента " алените " са на второ място и изостават с 2 точки.

" Настроението е положително. Силни думи, какво значи шампионска подготовка? Това не е по-различна подготовка от всяка, която съм водил. Няма да разгадавам на Жуниор Нзила. Очаквам нови. Ще ги обявим, когато всичко завърши сполучливо. Става въпрос за задгранични попълнения ", съобщи треньорът Стойчо Младенов на летище " София ".

Снимка: Lap.bg

Специалистът разяснява и възможните трансферни клюки.

" Карол Метс? Нищо не мога да ви кажа. Нека не разясняваме тази тематика. Жорди Кайседо? Не чакам да бъде продаден. Наш футболист е и ще разчитаме на него до края на шампионата. Брадли Мазику? Той е извънредно правилен като човек, експерт. Очаквам даже по-добро показване през пролетния шампионат. Нямам никакво съмнение за неговото себераздаване. А дали ще подпише - въпрос на договаряния ", сподели той.

Снимка: Lap.bg

В първото си изказване пред медиите след Нова година, Младенов си пожела ЦСКА да приключи преди всичко в края на сезона.

" Това са контролите. Като се върнем имаме запланувана една инспекция. Селекцията е отворен развой, стига да се появи нещо качествено и съгласно джоба ни. Младите би трябвало да показват неизменност и качество. Ще вършим ротации, с цел да могат всички футболисти да са в идентичен игрови темп. Пожелавам си сполучлив шампионат и най-после да приключим на върха в класирането ".

В Турция ЦСКА ще изиграе 5 контроли - със " Стал " Миелец, " Хартберг ", " Будейовице ", " Щурм " Грац, " Шахтьор " Караганди и " Академия Пандев ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР