ЦСКА се приближава до началото на реконструкцията на стадион Българска

...
ЦСКА се приближава до началото на реконструкцията на стадион Българска
Коментари Харесай

ЦСКА е крачка по-близо до старта на реконструкцията на стадион Българска армия

ЦСКА се доближава до началото на реконструкцията на стадион " Българска войска ".

Днес бе оповестена компанията, която ще осъществя плана. Това е архитектурният екип " ИПА ". С това клубът прави поредна крачка към започването на строителните действия.

Новото оборудване ще дава отговор на четвърта категория на УЕФА и ще разрешава на него да се играе полуфинал от Шампионкса лига.

" ИПА е архитектурният екип, определен да осъществя огромната фантазия на ЦСКА за лично, съвременно и мултифункционално спортно оборудване.

Ключов миг в реконструкцията на стадион „ Българска войска “ е той да дава отговор на всички настоящи и нови условия от страна на УЕФА. Една от задачите е стадионът да бъде категоризиран в четвърта категория, което ще разреши на него да се организират футболни мачове от огромни шампионати, в това число полуфинали от УЕФА „ Шампионска лига “.

Водещо в плана е вдъхването на нов живот на тази зона, възстановяване на прилежащата инфраструктура, облагородяване на близките пространства и основаване на нови зони с опция за отдих и отмора. Предвидено е връщане на 40 дка за свободно прилагане в парк “Борисова градина “ посредством отделяне на зелени площи и алеи, както и засаждането на над 300 нови дървета ", гласи изказване, оповестено на Facebook страницата на компанията.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР