ЦСКА се похвали деветима национални състезатели. Ето какво пише в сайта

...
ЦСКА се похвали деветима национални състезатели.
Ето какво пише в сайта
Коментари Харесай

ЦСКА се похвали с деветима национали

ЦСКА се похвали деветима национални състезатели.

Ето какво написа в уеб страницата на клуба:

" Иван Турицов  попадна в състава на националния селекционер на мъжкия внушителен отбор на България Младен Кръстаич, за идните дуели против Литва и Албания. " Лъвовете " одобряват Литва на 14 октомври от 19:00 часа на Националния стадион " Васил Левски " в евроквалификация за Евро 2024. Три дни по-късно, на 17 октомври ще гостуваме в Тирана на Албания в другарски мач.

Християн Петров и Станислав Шопов  са с повиквателни от селекционера Александър Димитров за младежкия народен тим до 21 години. На младите " лъвчета " им предстоят домашен мачове против Германия, на 13 октомври и против Косово на 17 октомври в европейски квалификации за форума през 2025 година. Двубоите ще се играят на стадион " Александър Шаламанов " в София като първият (срещу Германия) е с начален час 19:15 часа, а вторият (срещу Косово) започва в 18:30 часа.

Нападателят  Дюкенс Назон  е поканен да пази достойнството на Хаити за гостуването на Суринам на 12 октомври и семейството на Ямайка, което е планувано за 15 октомври.

Матиас Фаетон  ще играе за родината си Гваделупе в мачовете против Санта Лучия, които ще се играят на 12 и 15 октомври. В първия мач отборът на Фаетон ще гостува, а във втората среща ще е хазаин.

Бранителят  Енес Махмутович  отново бе извикан за лагера на Люксембург за евроквалификациите против Исландия и Словакия. За 13 октомври е плануван дуелът Исландия - Люксембург, а за 16 октомври - Люксембург - Словакия.

Младите армейци  Васил Каймаканов и Божидар Петров  са получили повиквателни за юношеския народен тим на България до 17 години за следните три мача:

25.10.23 година - България - Босна и Херцеговина

28.10.23 година - България - Унгария

31.10.23 година - България - Андора

С повиквателна за състава ни до 19 години е и  Илиан Антонов,  който ще вземе присъединяване в другарските шампионат в Хърватия, който ще се организира от 8 до 17 октомври ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР