ЦСКА се изравни по точки с лидера Лудогорец, но шампионът

...
ЦСКА се изравни по точки с лидера Лудогорец, но шампионът
Коментари Харесай

Саша Илич: Това е най-добрият мач на ЦСКА

ЦСКА се изравни по точки с водача Лудогорец, само че първенецът продължава да е първа поради по-добрата си голова разлика.

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич за първи път похвали футболистите си за представянето им на терена. Това се случи след домакинския погром с 5:1 над Берое.

“Това е нашият най-хубав мач до момента. И това е ненапълно методът, по който ЦСКА трябва да играе. Берое е доста добре квалифициран тим, само че ние не им позволихме с експанзия да играе това, което може. Честитя на играчите си.

Разполагам с 25 футболисти, играем през 3 дни и би трябвало да употребявам всички. Качествените футболисти постоянно са добре пристигнали при нас.

Тренираме постоянно по един и същи метод. Днес имахме шанс да вкараме два гола до 25-ата минута и това ни оказа помощ.

Иска ми се футболистите да демонстрират доста повече такива отигравания, само че още сме при започване на шампионата и крачка по крачка вървим напред ”, сподели Илич, който предизвести играчите си да не подценяват Сейнт Патрикс в идния конфликт от Лигата на конференциите.

“Сейнт Патрикс е много добър тим, който в профил Мура. Трябва да разберем, че това е мач от европейските шампионати и би трябвало да сме съсредоточени през всичките 90 минути. Със сигурност ще търсим да продължим напред ”, безапелационен е сръбският експерт, написа Sportal.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР