ЦСКА работи усилено по лятната си селекция, която изглежда все

...
ЦСКА работи усилено по лятната си селекция, която изглежда все
Коментари Харесай

ЦСКА отправи оферта за играч на Интер

ЦСКА работи интензивно по лятната си селекция, която наподобява все по-впечатляващо. Следващото име, което „ армейците “ желаят в редиците си, е националът Никола Илиев, оповестява Блиц.

„ Червените “ даже към този момент са отправили оферта към Интер, където играе офанзивният футболист, като ЦСКА желае да вземе чартърен юношата на Ботев Пловдив, който от няколко години играе в юношеските и младежките обединения на „ нерадзурите “.

Офертата на „ алените “ е доста преференциална за Интер, като в този момент се чака отговор от финалиста в Шампионската лига, както и от самия Никола Илиев, който към този момент има 8 мача в мъжкия народен тим на България.

„ ЦСКА предложи отлична заплата на Никола. Паралелно се водят диалози за преотстъпването му с Интер. „ Червените “ желаят да заплатят известна сума за наема, само че в същото време да превеждат цялата заплата на футболиста. Въпрос на дни е да се разбере дали  Илиев ще одобри и дали Интер ще го пусне “, цитират Блиц свои източници за устрема на ЦСКА да притегли Илиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР