ЦСКА продължи с един сезон договора на нидерландския централен защитник

...
ЦСКА продължи с един сезон договора на нидерландския централен защитник
Коментари Харесай

ЦСКА обяви раздяла с трима от най-скъпите си чужденци! Но ще се изненадате кой остава на „Армията“

ЦСКА продължи с един сезон контракта на нидерландския централен бранител Мено Кох, заяви за Българска телеграфна агенция източник от клуба.
Кох дойде на „ Българска войска “ от белгийския „ Юпен “ през февруари 2021 година. През предишния сезон той записа 25 мача с 3 гола и 1 асистенция.
28-годишният защитник постоянно оставаше запаса през пролетния дял от шампионата, само че след тежката травма на коляното при започване на месеца на главния дирек в защитата и капитан на отбора Юргей Матей, който съвсем несъмнено ще отсъства до края на календарната година, ЦСКА ще има потребност от негов заместител и от спортно-техническото управление решиха, че оставането на Кох в състава е добър вид.
ЦСКА също по този начин има кардинална сделка за привличането на двама задгранични офанзивни футболисти.
От състава си потеглят Жеферсон, чийто договор изтече и няма да бъде възобновен, Маурисио Гарсес и Дауда Бамба.
С Бамба има съгласие за преустановяване на контракта, откакто нападателят изкара съвсем целия дебютен за него с екипа на „ алените “ минал сезон в лазарета поради чести травми и записа едвам 14 участия с 1 гол и 2 асистенции.
За Гарсес, който беше чартърен от Бруске, „ армейците “ би трябвало да платят 650 хиляди евро, в случай че желаят да го задържат. Сумата е прекомерно висока и на този стадий „ алените “ се отхвърлят от него, само че са подготвени да договарят, в случай че от бразилския клуб се съгласят на доста понижение.
ЦСКА ще бъде на лагер от 26 юни до 9 юли в Австрия, където се готви и през предишното лято.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР