ЦСКА подсили сериозно атаката си. На Армията идват Матиас Фаетон

...
ЦСКА подсили сериозно атаката си. На Армията идват Матиас Фаетон
Коментари Харесай

ЦСКА взе Фаетон и Естрада

ЦСКА укрепи съществено офанзивата си. На " Армията " идват Матиас Фаетон и Майкъл Естрада. Първият бе взет от френския Гренобъл, като съгласно осведомени " алените " ще платят 2 млн. евро на французите.
" Щастливи сме, че успяхме да завършваме прехвърлянето на избрания за състезател на сезона на Гренобъл макар гневната конкуренция от тимове, които преговаряха за него. Откупната уговорка на футболиста остава конфиденциална.
Фаетон е роден на 8 януари 2000 година в Коломб, предградие на Париж. Има мачове за юношеските обединения на Франция до 16 и 17 година, само че по-късно взима решение да играе за мъжете на Гваделупа ", оповестиха от " Армията ". 
Играчът сега е в Съединени американски щати, където взе участие в влиятелния " Голд Къп " с националния си тим. Фаетон показва отлична форма на шампионата. 23-годишният стрелец наниза два гола за успеха над Куба с 4:1. Той действаше като ляво крило и бе над всички на терена, а тимът му е все по-близо до 1/4-финалите.
През миналия сезон французинът игра 37 мача, в които има 9 гола и 2 асистенции в Лига 2.
Майкъл Естрада организира първа подготовка с ЦСКА на лагера в Австрия. Еквадорският национал към този момент е подписал контракт, като една година ще играе чартърен.
Естрада бе титуляр във всичките четири мача на националния тим на Мондиал 2022 в Катар. В последния сезон еквадорецът игра в шампионатите на Мексико и Съединени американски щати. Очаква се той да дебютира на следващия ден в контролата с Карабах (Азер).
В предната инспекция ЦСКА съкруши Базел (Швейц) с 1:0 с гол на Тобиас Хайнц (47).
" Доволен съм от подготовката до момента. Победите са добре пристигнали, само че резултатите на този стадий не са значими. Младите момчета се показват добре. Надявам се да продължат в същия дух, тъй като считам да разчитаме на някои от тях. Надявам се да притеглим двама-трима положителни играчи и тогава към този момент можем да бъдем конкуренция на Лудогорец. Аз съм в ЦСКА и не преставам да работя с това, което имам. Целите, както постоянно, са купа и купа ", съобщи треньорът Саша Илич. Той изпъди нападателя Калоян Кръстев, който към този момент подписа за 2 години с Локо Сф.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР