ЦСКА победи носителя на Суперкупата на България Рилски спортист с

...
ЦСКА победи носителя на Суперкупата на България Рилски спортист с
Коментари Харесай

Армейците пречупиха лидера в НБЛ за седма поредна победа в шампионата

 Efbet2023 Horizontal
ЦСКА победи носителя на Суперкупата на България Рилски състезател с 89:86 като посетител в оспорван дуел от 26 кръг на Националната баскетболна лига. Селекцията на Росен Барчовски реализира седма поредна победа в родния хайлайф, като остава на трето място с баланс от 16 победи и 8 загуби, до момента в който самоковци са водачи с 21 триумфа и 3 провали.

Срещата в " Арена Самоков " стартира стремително за гостите от София, които бързо натрупаха стабилен задатък, като поведоха с 14 точки след първите 10 минути, само че до почивката домакините съумяха да стопят разликата до 2 точки. След паузата баскетболистите на Людмил Хаджисотиров откриха ритъма си и двата тима бяха равностойни на паркета, само че в последна сметка играчите на Росен Барочвски съумяха да завоюват заключителните минути, а с това и мача. Брандън Йънг се регистрира с 20 точки и 6 асистенции за ЦСКА.

Мартин Сотиров добави 14, а с по 12 завършиха Таменанг Чо (7 борби), Зейн Ноулс (5 борби) и Драган Зекович. Йордан Минчев бе най-резултатен за Рилски състезател с 20 пункта и 6 овладени топки. Чавдар Костов го последва с 19 точки и 5 битки. Еван Бати се включи от пейката с 14 пункта, а Александър Янев остана с 10. В идващия кръг в НБЛ, на 1 април, ЦСКА ще почива по стратегия, до момента в който Рилски състезател гостува на Черно море Тича.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР