ЦСКА официално привлече Бирсент Карагарен от Локомотив (Пловдив) след успешно

...
ЦСКА официално привлече Бирсент Карагарен от Локомотив (Пловдив) след успешно
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи официално Карагарен

ЦСКА публично притегли Бирсент Карагарен от Локомотив (Пловдив) след сполучливо сбъднат трансфер. Съобщението направи столичният отбор. Ето какво още оповестиха оттова:

" 30-годишният играч подписа контракта си в клубния офис и театралничи за първи фотоси с алената фланелка. Карагарен към този момент се включи и в подготвителния развой на „ армейците “, водени от старши треньора Тодор Янчев, като в понеделник следобяд организира първо занятие с отбора.

Бирсент Карагарен е повторен притежател на Купата на България с Локомотив (Пловдив) от 2019 и 2020 година Халфът подвигна и Суперкупата на страната със „ смърфовете “ през 2020 година, а през сезон 2020/21 стана вицешампион в efbet Лига с отбора. Постепенно се наложи като един от водачите тима си, чийто цветове е защитавал още като младеж. В кариерата си е играл още за Асеновец, Шумен, Етър, Верея и Дунав (Русе).

Натрупа скъп опит от предварителните кръгове на Лига Европа с Дунав (Русе) и с Локомотив (Пловдив), като с „ черно-белите “ записа мачове и в квалификациите за Лигата на конференциите. Има и 13 мача за националния тим на България.

Новото попълнение на ЦСКА ще пътува със съотборниците си в сряда (11 януари) за турския курорт Белек, където „ алените “ ще проведат предварителен лагер до 1 февруари. Планирани са и пет контролни срещи на турска земя, в които Карагарен ще може да запише и първите си минути с екипа на тима.

Всички в клуба пожелаваме на Бирсент здраве, шанс и доста мотиви за наслада в редиците на ЦСКА!

Добре пристигнал! Успех! ".

Както към този момент съобщихме, въпрос часове е ЦСКА 1948 да разгласи за попълнения още двама играчи на Локо - Бидунга и Матеус.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР