ЦСКА излезе с позиция в отговор на това, което БФС

...
ЦСКА излезе с позиция в отговор на това, което БФС
Коментари Харесай

ЦСКА попиля Боби Михайлов с декларация

ЦСКА излезе с позиция в отговор на това, което БФС разгласява в понеделник на своята публична страница. От централата излязоха с дълго мнение на формалния си уебсайт, в която в детайли означават случаите, в които са помогнали на ЦСКА през годините. От родната централа дефинираха дейностите си като " осъдено положително ". По всяка възможност обявата от БФС е в отговор на палатковия лагер пред Националната футболна база в Бояна. Там се събраха почитатели в символ на митинг против настоящето управление на българския футбол.

От ЦСКА дадоха отговор с позиция " за " добрините " на НЕ-уважаемия господин Боби Михайлов ".

Публикуваме позицията на ЦСКА без редакторска интервенция:

А в този момент малко за " добрините " на НЕ-уважаемия господин Боби Михайлов.

2008 година. Първа доброта:

Когато тогавашният президент на ЦСКА съобщи, че 800 000 лв. ще бъдат заверени в сметката на Национална агенция за приходите в понеделник и парите бяха преведени, Вие, господин Михайлов, забележете, още в събота отнехте лиценза за европейските клубни шампионати на тима, откакто ЦСКА си беше спечелил по състезателен път първото място с 16 точки разлика от втория.

След 14 години на безпаметно пиене се сетихте, че са нарушени 17 параграфа! И вие, добричкият Боби Михайлов, сте се смилил над ЦСКА и вместо да ги извади изобщо да не съществуват във футболния мир, сте ги е оставил да си играйкат в " А " група на БГ шампионата.

2013 година. Втора доброта:

След действителните финансови проблеми на ЦСКА отново се намесва положителният самарянин Борислав Михайлов (по това време член на Изпълкома на УЕФА, станал подобен с лобирането на мастити български предприемачи в Балканския район и околностите), притискайки ръководителите на ЦСКА да се откажат от присъединяване в европейските клубни шампионати. Въпреки че клубът си е извоювал по състезателен път това право и на негово място БФС разпорежда да взе участие различен тим - благосъстоятелност на мощните по това време на деня (политически и стопански хора).

Това в действителност си е страхотна ДОБРИНА.
2016 година. Трета доброта:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР