ЦСКА и Спортист Своге завършиха наравно 1:1 в контролна среща,

...
ЦСКА и Спортист Своге завършиха наравно 1:1 в контролна среща,
Коментари Харесай

ЦСКА и Спортист Своге завършиха наравно в контролна среща

ЦСКА и Спортист Своге приключиха наедно 1:1 в контролна среща, играна на Градския стадион в Своге. Павлин Чиликов откри резултата, а прецизен за алените беше Маурисио Гарсес в 75-ата минута.

През първото полувреме армейците бяха по-добрият тим на терена, като владееха повече топката и направляваха мача. В 12-ата минута Браян Морено изведе Бисмарк Чарлс на стрелкова позиция в наказателното поле, само че след изстрела на ганайския нападател кълбото се отби от напречната греда. След още 10 игрови минути вратарят на Спортист Стефано Кунчев трябваше да получи здравна помощ след прикосновение с Жеферсон Телес при центране в наказателното му поле.

След тъкмо половин час игра алените получиха късмет да центрират топката в наказателното поле на домакините, само че отбраната в синьо се оправи при изпълненото статично състояние от Тибо Вион. В 41-ата минута футболистите на Спортист проведоха рискова офанзива, при която Филип Ангелов изведе Йоан Маринов в наказателното поле, само че Менно Кох се хвърли самоотвержено на шпагат в краката на нападателя и почисти в ъглов удар. До края на първата част не се стигна до нови рискове пред някоя от двете порти и по този начин двата тима се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

На полувремето старши треньорът на ЦСКА Саша Илич направи две промени в състава си като в игра се появиха Юрген Матай и Амос Юга, които замениха Марселино Кареасо и Дауда Бамба. Армейците продължиха да нападат и в 53-ата минута Бисмарк Чарлс лиши топката от левия бек на домакините, влезе в наказателното поле и подаде към Марселино Кареасо, който шутира само че стражът на Спортист отрази. След още две игрови минути Тобиас Хайнц изведе Браян Морено самичък против противниковия вратар, а колумбиецът доста елегантно го трансферира с левия крайник и изпрати кълбото в мрежата, само че страничният съдия подвигна флага за засада и попадението бе анулирано.

В 62-ата минута на мача Павлин Чиликов засече балонно центриране в наказателното поле и с прекрасен изстрел с глава в левия ъгъл на вратата се разписа за 1:0. Последваха още смени и в игра за армейците се появиха Джонатан Линдсет, Брадли де Нойер, Маурисио Гарсес и Асен Дончев, които замениха Галин Минков, Бисмарк Чарлс, Лазар Туфегджич и Жеферсон Телес.

В 75-ата минута Менно Кох центира отляво и откри Маурисио Гарсес в наказателното поле, който овладя на гърди и с прекрасен изстрел от въздуха невъзмутимо се разписа за 1:1. Малко след попадението на терена се появи и Радослав Живков, който размени Браян Морено, а в следствие и Тобиас Хайнц отстъпи мястото си на завърналия се след дълга и тежка травма Иван Митрев. До края на дуела армейците постановиха цялостен напън в търсене на надвит гол, само че нямаха късмет и срещата завърши наедно 1:1.

След паузата в шампионата поради европейските квалификации на националните тимове ЦСКА посреща на стадион " Българска войска " състава на Черно море Варна в 1/4 заключителен конфликт в шампионата за Купата на България. Двубоят е плануван за 4 април (вторник) от 20:00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР