ЦСКА е най-глобяваният тим в елита, като натрупаните финансови санкции

...
ЦСКА е най-глобяваният тим в елита, като натрупаните финансови санкции
Коментари Харесай

ЦСКА е най-глобяваният клуб в елита

ЦСКА е най-глобяваният отбор в елита, като насъбраните финансови наказания след края на постоянния сезон са в размер на 139 050 лева Стойността им е по-голяма над 22 пъти от тази на отбора, чийто санкции са в минимален размер - Лудогорец, написа " 24 часа ".

Общият брой на платените от елитните клубове санкции след 30-ия кръг е 577 300 лв.. По стадионите се внасят куп неразрешени неща, от което печели единствено и само футболната централа. Преди средствата отиваха в Професионалната лига, само че тази процедура бе прекъсната. Парите трябваше да отиват в детско-юношеския футбол, само че все още няма доказателства, че това се случва.
 Лечева: Строежът на новия стадион на ЦСКА е необратим развой
Лечева: Строежът на новия стадион на ЦСКА е необратим развой

" Очаква се първата копка "

Тимът от Борисовата градина е с най-вече наказания за скандиране - 23. Логично след него се подрежда Левски - с 21. Сините са платили санкции в общ размер на 92 550 лева Трети и по двата поазателя е Ботев (Пловдив) - 14 санкции за викания и 63 850 лева

На противоположния полюс намираме Септември, който единствено един път е бил наказван за скандиране. Столичният отбор е глобяван общо с 6750 лв.. По-малко по този индикатор в касата на БФС е внесъл единствено Лудогорец - 6200 лева Орлите имат 4 санкции за скандиране, като любопитно е, че по този индикатор изпреварват Спартак (Варна), който е едвам с 2 прегрешения. По този индикатор единствено по 2 пъти са наказвани също Хебър и ФК ЦСКА 1948.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР