ЦСКА 1948 победи с 2:0 Берое в Стара Загора и

...
ЦСКА 1948 победи с 2:0 Берое в Стара Загора и
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 продължава за купата след успех в Стара Загора

ЦСКА 1948 победи с 2:0 Берое в Стара Загора и се класира за четвъртфинал в шампионата за Купата на България. Евгений Сердюк и Александър Колев вкараха двата гола през второто полувреме. " Червените " от София имаха тотално предимство в срещата и преднината им можеше да бъде доста по-голяма.

Гостите от София откриха резултата в 54-ата минута, с помощта на украинския нападател Сердюк, за който това е четвърти гол за ЦСКА 1948. Джонатан центрира от дясно, топката мина над куп играчи в центъра на наказателното поле, удари се в скачащите зад тях Георги Русев и Спас Георгиев от домакините, с цел да се върне към Сердюк. Таранът не се колеба и от 7-8 метра се разписа.

В 65-ата минута домакините можеха да изравнят, откакто резервата Митко Митков проби от ляво и центрира, само че Калоян Кръстев не улучи топката. Но гостите от София продължиха да бъдат по-активни и на първо време резервата Александър Колев пропусна от идентична обстановка като тази на домакините.

В 77-ата минута гостите от София на два пъти удариха гредите. Най-напред Радослав Кирилов проби и върна към резервата Охене, който се беше присъединил. Мощният удар на ганаеца се отби в страничната греда, след което топката се върна на терена и попадна в Колев. Нападателят също стреля, само че още веднъж гредата беше асистент на статичния в тази обстановка Караджов. Алекс Колев се размина с още едно попадение в 84-ата минута, откакто получи центриране от ъглов удар от Радослав Кирилов. Топката обаче мина до гредата в навън.

Крайното 2:0 оформи Александър Колев, който излезе от ляво на добра позиция, напредна и с техничен удар по земята преодоля вратаря Караджов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР