ЦСКА 1948 обяви новия си старши треньор, заменил напуснали преди

...
ЦСКА 1948 обяви новия си старши треньор, заменил напуснали преди
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 представи новия си треньор - Тодор Янчев

ЦСКА 1948 разгласи новия си старши треньор, заменил напуснали преди дни Любослав Пенев - това е Тодор Янчев, друго огромно име от близкото минало на ЦСКА.

" Янчев организира финални диалози с управлението на ЦСКА и подписа контракта си в клубния офис, като той и неговият треньорски щаб ще управляват отбора на „ алените “ още от първото подготвително занятие за новата година.

Предстои наставникът да организира и зимен предварителен лагер със състава, с цел да го приготви по най-хубавия метод за идните борби от efbet Лига и шампионата за Купата на България през пролетния полусезон ", се споделя в формалното известие на третия в класирането след есенния дял на Първа лига. 

Янчев беше в щаба на Стойчо Младенов, до момента в който той бе ментор на ЦСКА-София до по-рано тази година. Сега отива в " другия лагер ", а Младенов също е там - от лятото той заема поста действен шеф.

За състезателен шеф пък през предходната седмица беше назначен Кирил Котев - той ще съвместява длъжностите на Ради Здравков и Методи Томанов, тръгнали си дружно с Любослав Пенев.

За 46-годишния Янчев това ще бъде първият първокласен отбор, който ще управлява като старши треньор. Досега той е бил отпред на " Царско село ", " София 2010 " и за малко на " Спортист "  (Своге). Бил е и помощник-треньор в казахстанския " Кайсар " - на Стойчо Младенов. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР