ЦРУ разпространи инструкция на руски език към граждани на Руската

...
ЦРУ разпространи инструкция на руски език към граждани на Руската
Коментари Харесай

ЦРУ публикува обръщение до руснаците

ЦРУ популяризира директива на съветски език към жители на Руската федерация по какъв начин могат да се свържат с ръководството и да оповестят на разузнаването информация за съветското навлизане в Украйна. Видеото е качено в формалния канал на Централно разузнавателно управление на САЩ в Youtube, показва Асошиейтед прес (АП).

Управлението поучава жителите на Русия да употребяват за връзка не домакински или работен компютър, както и такава интернет връзка. Препоръчва се прилагане на благонадежден VPN или браузъра Tor. Едва по-късно да попълнят името си, на каква служба са и безвреден метод за противоположна връзка.

АП разяснява, че формален представител на Централно разузнавателно управление на САЩ оповестява, че " има руснаци, които обезверено се пробват да се свържат с Централно разузнавателно управление на САЩ ", с цел да оповестят информация за експанзията на Русия в Украйна. Той не показва броя им, като акцентира, че инструкцията ще помогне на руснаците да не бъдат разкрити от съветските спецслужби.

" Ню Йорк Таймс " отбелязва, че Централно разузнавателно управление на САЩ за първи път разгласява послание на съветски. Изданието допуска, че ръководството се интересува най-вече от държавни чиновници на Руската федерация с достъп до секретна информация.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР