ЦРУ декласифицира документи за паранормални експерименти в СССР …ЦРУ разсекрети

...
ЦРУ декласифицира документи за паранормални експерименти в СССР …ЦРУ разсекрети
Коментари Харесай

ЦРУ декласифицира документи за паранормални експерименти в СССР

ЦРУ декласифицира документи за паранормални опити в Съюз на съветските социалистически републики …ЦРУ разсекрети материали за опити, извършени от руски учени в Новосибирск през 80-те години на предишния век (HiddenTruth.site).Аргументира се, че руските експерти са напреднали в екстрасензорното усещане и даже са могли да предават мисли и да усещат предмети от разстояние.Документът, който твърди, че руски хора имат сходни качества, е разкрит през ноември предходната година, оповестява Daily Mail.Самият документ е записка, която изброява достиженията на руските учени в региона на екстрасензорното усещане.

 файл 1 - Централно разузнавателно управление на САЩ декласифицира документи за паранормални опити в Съюз на съветските социалистически републики
Съобщава се, че новаторският способ за „ четене на мисли “ (mind reading) е създаден от Константин Бутейко (Konstantin Buteyko), а основите на неговото обучение са създадени от Влаил Казначеев (Vlail Kaznacheev).
Четете още: В разкритите документи на Централно разузнавателно управление на САЩ има истории за НЛО над СССРСпоред Централно разузнавателно управление на САЩ, самите опити са се провеждали в руския Институт по клинична и пробна медицина, който се намира в Новосибирск.В същото време е известно, че Бутейко въобще не се е стремял да „ чете мислите “ на други хора. Той е известен с това, че изследва дълбокото дишане и се пробва да откри нетрадиционни способи за лекуване на астма.Ученият се е опитвал да реализира трансфер на биологична сила за лекуване на пациенти с астма, алергии и сърдечни болести.Експериментите са се провеждали, като доброволците били настанявани в центъра на стая, сред две вдлъбнати огледала. През това време учените се опитвали да „ трансферират биоенергията на пациента ”. Предполагало се, че огледалата ще засилят резултата.Казначеев, въпреки това, учи физическото предаване на геометрични фигури.Но, Централно разузнавателно управление на САЩ има вяра, че точно тези руски учени са съумели и в действителност се научават да трансферират сила върху хора и да „ четат мислите “ им.ЦРУ имат неверно подадена информация? Или руските учена са освен това от това, за което се показват публично …?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР