ЦРУ буквално действало като във филм на Гай Ричи и

...
ЦРУ буквално действало като във филм на Гай Ричи и
Коментари Харесай

Тайни агенти следят извънземни още от 2003-та

Централно разузнавателно управление на САЩ безусловно работило като във филм на Гай Ричи и гепило два кораба на извънземни, които са " изцяло непокътнати ".

Това твърди английският вестник Daily Mail, базирайки се на три самостоятелни държавни източници, които желали да останат анонимни. Голямата вест обаче е, че Централното разследващо ръководство има дъщерна организация, която се занимава с търсене на извънземни и събира всичко, което може да наподобява на кораби или останки от НЛО на всички места по света. Тя се назовава The Office of Global Access (OGA) – Служба за световен достъп (СГД). Нейни секрети сътрудници наблюдават всяка информация за странни обекти и проявления, които могат да се свържат с  пришълци от други светове и измерения, извънредно отвън държавните граници на Съединени американски щати, настояват осведомените.
Девет
Според източниците на Daily Mail въпросната организация е учредена през 2003 година За това време тайните сътрудници на СГД са съумели да намерят " най-малко девет кораба със сигурен безчовечен генезис, като два са изцяло непокътнати, а другите са разрушени ". Агентите обикалят света и измъкват безусловно отдолу под носа на бандити и вероятно други извънземни, изпратени на избавителни задачи, корабите. Занимаването на сътрудниците на Централно разузнавателно управление на САЩ с НЛО може да изясни за какво през последните години толкоз бързо са покривани и засекретявани информации за разрушени кораби на пришълци, макар напредъка на известията и технологиите в XXI век, когато всеки може да снима и пусне в мрежата всичко.
Достъп
Източниците на английското издание настояват, че там, където американската войска не може да стигне, идват сътрудниците на Централно разузнавателно управление на САЩ. Те обезпечават достъп до останките и изземването им. А по-късно координират изследването на кораба. Особен триумф са имали зад " вражеските линии " в тила на вражески настроени страни и групировки.

В последните години военните на Щатите (авиацията на военноморските сили) разсекретиха фотоси, видео клипове и разкази на очевидци, свързани с извънземни. Преди това за търсенето на НЛО и пришълци знаехме, че се грижи специфичен отдел във ФБР, който на кино и телевизия е отразен във фантастичната поредност " Досиетата Х ", написа " Телеграф ". Влизането на Централно разузнавателно управление на САЩ в играта обаче съществено обърква картите, най-малкото, че от тази организация мъчно биха излезли съответни сведения за извънземни, настояват уфолози.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР