Цитрусова вълна заля изложението Цветна пролет, което се провежда паралелно

...
Цитрусова вълна заля изложението Цветна пролет, което се провежда паралелно
Коментари Харесай

Цветна пролет на цитрусова вълна

Цитрусова вълна заля ревюто " Цветна пролет ", което се организира редом с " Природа, лов и лов на риба " в Международен панаир Пловдив. Тази година всевъзможните типове дръвчета като лайм, лимон, портокал, мандарина са доста повече. Продават се в разнообразни размери, като доста от тях към този момент имат плодове. 

При овощните дръвчета с изключение на обичайните ябълки, круши, нектарини и кайсии от разнообразни сортове, се оферират и ядливи кестени, киви, райска ябълка, маслина, лешник и нар. Сред стоките са и смокини, хинап, арония, годжи бери и касис.
Повече са щандовете на професионалните ножари и кожари на " Цветна пролет " тази година. Майстори от цяла България демонстрират изработките си. 

В декорациите новостите са две - ръчно украсени кратуни, върху които са издълбани картини, чиято цена е към 40 лв. за численост. На същата маса се продават и тънко направени великденски яйца, които наподобяват на дантела. Подходящи за окачване в дома за наближаващия Великден. Стъклени фигурки също притеглят окото на посетителите.

Още в първата заран на ревюто посетителите бяха доста, а търговията бе в ход по всички щандове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР