Цитират руското военно министерство и руски медии като източници на

...
Цитират руското военно министерство и руски медии като източници на
Коментари Харесай

Пропутински медии у нас лъжат за успехи на Кремъл, докато на всеки 48 сантиметра умира войник! Хиляди русн...

Цитират съветското военно министерство и съветски медии като източници на достоверна информация.

 

Оказва се за следващ път, че всичко това е нагла агитация. Според дипломатически източници от съветската столица на заседание в Кремъл президентът Путин е изискал жестоки санкции за висши командири, които не са изпълнили неговата заповед да не се отстъпва нито метър завладяна територия. Наказания ще има и за тези, които не изпълнили огромната цел – завладяването на цялата територия на Донецка област. Той припомнил, че това е трябвало да стане първо до септември 2022 година, а по-късно до 1 март 2023 година Не единствено това, само че съветските войски в тези региони от дни отстъпват при цялостен безпорядък. Статистиката демонстрира, че съветската войска сега губи по един боец на всеки отстъпени 48 сантиметра завоювана преди този момент територия. До момента за миналото денонощие са унищожени зенитна батарея, а от 46-и полк на специфичните сили са се избавили към 30 души.

 

На 10-11 юни украинската войска е направила пробив на южния фронт – на кръстовището на Донецка и Запорожка област. Общо към 13 юни са освободени 7 обитаеми места. Загубите в жива мощ и военна техника на Москва са големи.

 

За да прикрие тежките провали съветската агитация измисли нов термин за отстъплението – „ равнене на фронта “. Доскоро се използваше „ прегрупиране “.

 

В същото време към този момент няколко дни Министерството на защитата не оповестява броя на починалите съветски бойци, заради възходящия лавинообразно брой на мъртвите.

Заради бързото оттегляне и хаоса в командването на съветската войска, хиляди трупове на съветски воини остават непогребани и гният по полетата на Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР