Цирковата трупа ППДБ вдига високо летвата на политическата идиотия! Протежираният

...
Цирковата трупа ППДБ вдига високо летвата на политическата идиотия! Протежираният
Коментари Харесай

Контрера: Цирковата трупа ППДБ вдига високо летвата на политическата идиотия!

" Цирковата натрупа ППДБ подвига високо летвата на политическата идиотия! Протежираният от тях Главен секретар на Министерство на вътрешните работи хвърля оставка, след това я отдръпва, до момента в който е обект на следствие по абсурда с контрабандните канали в " Митниците "... В служебния кабинет има най-малко трима министри на Политическа партия, от които те се отхвърлят... ". Това написа в профила си във Facebook общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.
 
" Кирил Петков се държа безусловно несъответстващо на консултациите при Президента до степен да се съмняваме, че е нужно да бъде подложен под забраняване. В тая връзка не е неприятно да се намерения въпреки всичко в Парламента да се вършат проби за опиати. Общински консултант в София от Политическа партия е блъснал различен автомобил, избягал е от произшествието и е отказал тест за алкохол и опиати. Бюджетът на Асен Василев е пробит и приходите от Данък добавена стойност изостават с над 2%. Очаква се в края на годината единствено от там дупка в хазната в размер на 2.5 милиарда лева Българската енергетика е пред банкрут, храните стартират да нарастват още веднъж, горивата също, а в страната пари няма даже за великденски добавки за всички пенсионери... Това е така наречен смяна, това е резултатът от сглобката! ", написа още той.
 
" След няколко седмици същите ще излязат да ви убеждават отново да гласувате за тях, с цел да създадат след изборите отново някаква сглобка. Айде, стига към този момент! Един път дамаджана за вода, повторно - какъв брой пъти би трябвало да съспят България, с цел да ги заличим от политическата сцена тия ненормалници, разбойници и пирати? ", пита Контрера.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР