Циклонът Дови доведе до прекъсвания на електроснабдяването, свличане на земни

...
Циклонът Дови доведе до прекъсвания на електроснабдяването, свличане на земни
Коментари Харесай

Циклонът Дови не разколеба протестиращите противници на ваксините в Нова Зеландия

Циклонът Дови докара до спирания на електроснабдяването, срутване на земни маси и евакуации в Нова Зеландия, само че не спря митингите на съперниците на имунизацията против COVID-19, които от близо една седмица са се събрали пред Народното събрание, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В четвъртък полицията арестува 122 души.

Това обаче наподобява единствено ускори решимостта на стачкуващите, които преди шест дни направиха спонтанен лагер в Уелингтън. Те не бяха разколебани и от неприятните метеорологични условия в новозеландската столица, където скоростта напразно доближи 130 километра в час.
 Нова Зеландия
Стотици стачкуващи, въодушевени от конвоите на водачи на камиони в Канада ,

танцуваха в калта на музика, пусната от управляващите, с цел да ги накара да се разотидат. Дори предлагането за договаряния, направено от английския артист Джеймс Блънт, не оказа помощ на управляващите в Уелингтън да излязат от патовата обстановка.

Вицепремиерът Грант Робъртсън призна, че всеки новозеландец има право на кротичък митинг, само че означи, че участниците в тези демонстрации "отидоха надалеч оттатък това право ".

"Смятам, че реториката на тази проява е доста притеснителна...

Има нещо тъжно, има детайл на тайна доктрина, в която хората са оставили да бъдат въвлечени ", сподели Робъртсън по малкия екран.

Протестите в Нова Зеландия са против строгите ограничения за битка с разпространяването на ковид и наложителната имунизация против COVID-19 за работещите в избрани браншове като опазването на здравето.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР