ЦИК съобщи имената на новите 240 народни представители. Днес 28

...
ЦИК съобщи имената на новите 240 народни представители. Днес 28
Коментари Харесай

Цвета Караянчева пак не влезе в парламента, Сандов остава за...

ЦИК заяви имената на новите 240 народни представители. Днес 28 депутати, които са определени от повече от един регион, трябваше да посочат от кой влизат. Вече е ясно, че знакови лица от няколко партии не влизат в Народно събрание, напомнят от NOVA.

Бившият ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева и Хасан Адемов от Движение за права и свободи – народен представител с 20-годишен опит, не влизат в 48-ото заседание. Съпартиецът на Адемов Петър Чобанов, някогашен министър на финансите, също не съумя да прескочи бариерата. „ Демократична България ” остава без Антоанета Цонева и Борислав Сандов. От Българска социалистическа партия не влизат Филип Попов и Александър Симов.

„ За страдание действителностите бяха такива. Най-много ме боли от това, че 200 гласа действително не стигнаха да взема мандата, само че от чисто личностен проект човек не се ражда депутат, това не е някакъв пост, който заемаш веднъж вечно и се успокояваш. Така че това е непрекъсната борба за доверие. На идващите избори се надявам Българска социалистическа партия да успее да бъде в по-добра кондиция, а и аз самият ”, сподели пред камерата ни Симов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР