ЦИК отказа регистрация на партията на Васил Божков ПП Гражданска

...
ЦИК отказа регистрация на партията на Васил Божков ПП Гражданска
Коментари Харесай

Отрязаха партията на Божков за изборите

ЦИК отхвърли регистрация на партията на Васил Божков Политическа партия " Гражданска платформа Българско лято ". Причината - липса на значим документ. Това заяви на брифинг представителят на Централната изборната комисия Росица Матева.

Вчера завърши регистрацията на партии и обединения и за двата типа избори - президентски и парламентарни. Регистрирани за изборите са общо 21 партии - 12 партии за президентски и парламентарни, останалите единствено за парламентарни.

" 12 партии и 5 обединения са регистрирани за президентските избори. 21 партии и 7 обединения - за парламентарните ", сподели Цветозар Томов от ЦИК.

" В момента тече регистрацията на инициативните комитети за издигане на претенденти за присъединяване ви зборите за президет и вицепрезидет. До момента са подадени документите на 2 инициативни комитета. Все още решение за регистрация ", уточни Росица Матева.

Тя разяснява, че към момента не е ясно какъв брой тъкмо спомагателни устройства ще бъдат нужни за осъществяване на изборите 2 в 1. " Все още обсъждаме, не сме взели решение, следва по всяка възможност нова поръчка за спомагателни устройства ", сподели Матева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР