Цеци Красимирова отглежда в просторното си имение в Барселона 4

...
Цеци Красимирова отглежда в просторното си имение в Барселона 4
Коментари Харесай

Цеци Красимирова се фука с котка за 5 бона

Цеци Красимирова отглежда в просторното си имение в Барселона 4 котки - сиамец, персиец, една улични превъзходна и породистата Куини, разбра HotArena.

Тя е същинска хубавица от породата Мей Куун, която е най-голямата домашна котка, позната като американска дългокосместа. Популярна доктрина гласи, че породата потегля от шестте домашни котки, които кралица Мария-Антоанета изпраща в Уискасит, Мейн, когато възнамерява да избяга от Франция по време на Великата френска гражданска война. Цеци купува домашната си фаворитка преди 4 месеца от съветски олифгарски, които държат едни от най-елитните развъдници за тези животни в Барселона, където се отглеждат единствено породисти четириноги с потекло. 

Красимирова се изръсила с най-малко 3000 $ за Куини, която е още по-специална, тъй като е печелила четири златни медала на изложения и има специфичен паспорт със фотография. Цеци се отнася към животните като към свои деца - тя спят в специфични кревати, имат всевъзможни играчки и занимания и се разхождат на всички места из просторния й дворец. Мъжът й - мултимилионерът Майкъл Струмейтис, също обожава котките и няма срещу жена му да обогатява сбирката си от скъпи породи. 

Цеци ги храни с най-качествената храна, а те излизат на припек на просторната й тераса с неповторима панорама към Средиземно море. Самото имение е в един от най-скъпите квартали на Барселона, където живеят единствено богати и известни. Цеци отглежда в големия си двор зеленчуци, има и лимонови дръвчета и в този момент по време на пандемията обича да релаксира с градинарска работа, а по-късно да хапва единствено чисти биопродукти с потвърдено качество, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР