Церемонията за връчване на наградите Оскар ще бъде организирана с

...
Церемонията за връчване на наградите Оскар ще бъде организирана с
Коментари Харесай

Кандидатите за "Оскар" от чужбина ще участват в церемонията от Лондон и Париж

Церемонията за връчване на премиите " Оскар " ще бъде проведена с директно включване от Лондон и Париж, заяви Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.Представящите номинираните ще са както е планувано в гара в Лос Анджелис, само че продуцентите на церемонията възнамеряват " нещо особено за английската площадка ", избрана като " централен хъб ".

Ще има и друга " съпътстваща площадка ". Целта е някои участници да вземат присъединяване в церемонията макар рестриктивните мерки, наложени от пандемията на ковид.

Организаторите на премиите " Оскар " по-рано оповестиха, че церемонията ще е присъствена за номинираните и няма да има присъединяване с видеоконферентна връзка. Това би наложило някои задгранични артисти и режисьори да заобиколят или нарушат рестриктивните мерки за пътешестване и да останат дни под карантина, в случай че не желаят да отсъстват от нея. След рецензиите уредниците коригираха условията и предвидиха опция за присъединяване и за чужденците, които не могат да се придвижат до двете площадки в Европа или до Съединени американски щати.

Тази година осем английски артисти и актриси и една английска режисьорка са номинирани за премия " Оскар ". Номинирани са и френският публицист Флориан Зелер за сюжета на кино лентата " Бащата ", датският режисьор Томас Винтенберг, българската актриса Мария Бакалова и южнокорейската ѝ колежка Юн Ю-джун.

Въпреки оповестените две спомагателни места за включване в церемонията от Европа, уредниците приканиха всички участници да се опитат да дойдат в Лос Анджелис. Всички разноски, свързани с нуждата от оставане под карантина, ще бъдат възобновени от сътрудниците на церемонията. Те предлагат на участниците в нея да се самоизолират 10 дни преди този момент, да не посещават заведения за хранене и спортни зали.

На 93-ата гала на премиите " Оскар " ще има червен килим, само че наличието край него ще е лимитирано. Номинираните ще влизат в гара " Юниън стейшън " категория по категория. Изпълненията онлайн в шоуто ще са от спектакъл " Долби " в Холивуд, където беше церемонията предходните години.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР