Церемонията по откриването на Евровизия 2021 ще се състои тази

...
Церемонията по откриването на Евровизия 2021 ще се състои тази
Коментари Харесай

Ротердам с тюркоазен килим за церемонията по откриването на "Евровизия 2021"

Церемонията по откриването на " Евровизия 2021 " ще се състои довечера на круизния терминал в Ротердам и ще приветства участниците с тюркоазен килим. Церемонията може да бъде гледана онлайн в канала на " Евровизия " в YouTube. С нея се ознаменува формалният старт на " Евровизия 2021 ".

38-те делегации в Ротердам ще стигнат до круизния терминал с лодка, преди да тръгнат по тюркоазения килим. Лодките ще бъдат посрещнати с морски салют и персонално от кмета на Ротердам. Круизният терминал трябваше да бъде употребен като място за церемонията по откриването на анулирания конкурс през 2020 година.

Миналата година Йелмар ван дер Вел от круизния терминал разяснява:

" Това е красиво място с неповторима панорама и доста специфични истории. Разбира се, място за идване на интернационалните гости на града и също така от години се провеждат именити събития точно там. Ще създадем грандиозно разкриване, което ще оправдае красивия ни град ".

Часове преди формалната гала българският представител на " Евровизия 2021 " Виктория Георгиева показа разгорещено за днешното разкриване на състезанието: " Много съм разчувствана. Това ще е първият " червен килим ", на който ще имам опцията да бъда. Остават броени дни до полуфинала на 20 май и нямам самообладание да изляза на сцената и да извърша " Growing Up is Getting Old ".

Полската делегация обаче няма да мине по тюркоазения килим.

По време на обикновен тест при идването си на мястото на " Евровизия " в събота, член на полската делегация е дал позитивен резултат на теста си за COVID-19.

В сходство със здравния протокол за сигурност този човек в този момент е в изолираност. Като защитна мярка останалите членове на делегацията също ще преминат PCR тест и са под карантина. В резултат на това полската делегация няма да участва персонално на събитието " Тюркоазен килим ".

Българският представител Виктория разяснява: " Много е тъжно, че Рафал от Полша няма да успее да излезе дружно с всички нас на откриването на " Евровизия ". Много се надявам, че той и цялата полска делегация са добре и доста скоро ще се причислят към нас. "

Конкурсът за ария на " Евровизия 2021 " се организира тази година с цялостната поддръжка и съдействието на холандските управляващи.

Основната цел е да се сътвори напълно безвредно събитие за COVID-19, а здравето и благосъстоянието на всички, които вземат участие, работят на събитието или в публиката, е най-важният приоритет.

Редица строги ограничения, в това число изолираност, обществено разграничаване и постоянно тестване, са наложени на всички по съвет на здравните експерти, с цел да се подсигурява сигурността на всички.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР