Церемонията по награждаване “ 2021 се проведе при спазване на

...
Церемонията по награждаване “ 2021 се проведе при спазване на
Коментари Харесай

Кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов отличен с приза “Кмет на гражданите”

Церемонията по награждаване “ ” 2021 се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения на 15 октомври 2021 година в " София Тех Парк ". Вицепрезидентът в Европейската капиталова банка Лиляна Павлова обяви спечелилите в категория  “Кмет на жителите ” в конкурса  “Кмет на годината ” за тази година.

Призовото място в тази категория се печели от кметовете, които са по-близо до хората, с приемни за жители, с доклади в обществените мрежи за свършеното, с бърза реакция за решаването на проблеми. Наградата “Кмет на жителите ” за междинна община отиде при Община Елин Пелин и бе получена от кмета доцент доктор инж. Ивайло Симеонов.
 Кметът на Елин Пелин: Не е обикновено за всеки един лев към общинския бюджет да се молиш на страната Кметът на Елин Пелин: Не е обикновено за всеки един лев към общинския бюджет да се молиш на страната
12 октомври публично е разгласен за Ден на българската община и локално самоуправление с решение на Министерски съвет от 6 октомври. Една...

“Когато разбрах, че спечелвам премията „ Кмет на жителите “, го одобрих със смесени усеща. Щастлив съм, тъй като това е приз, който изпълва съзнанието ми с наслада. В тези тежки времена сме изнервени и фактът, че макар огромната ненавист в обществените мрежи хората намират метод и сили да покажат, че положителното го има и трудът се прави оценка ”, съобщи Симеонов.

“Намерихме сили да покажем, че община Елин Пелин се развива. Оценката е доста висока и дава крила, само че и отговорност, която да не преставам да пазя, както и да давам всичко от себе да утвърдя избора на моите съграждани ”, добави кметът.  " Благодаря и на всички мои сътрудници от общинска администрация Елин Пелин, които всеки ден работят отговорно и покрай жителите за развиването на нашата община. "

През 2019 година той завоюва призовото място в категорията " Инвестиции и работни места ", посредством гласоподаване на жителите в националния избор „ Кмет на годината за мандат 2015-2019 “. През 2020 година кметът на общината спечели оценката в категорията " Демографска политика и инвитро стратегии " в националната самодейност " Кмет на годината 2020 ".

В националния конкурс  “Кмет на годината ” стотици хиляди жители дават оценка за работата на кметовете си, като по този начин предизвикват локалните администрации да създават повече планове, начинания и положителни практики, и по тои метод да трансформират обитаемоте места в по-уютни, по-практични и по-привлекателни за живеене. Конкурсът се провежда за девета поредна година от медията, която следи работата на всичките 265 общини в България – Kmeta.bg. 
 Кметът на Елин Пелин с поздравления към създателите и възрастните хора Кметът на Елин Пелин с поздравления към създателите и възрастните хора
Поздравления към създателите и възрастните хора насочи кметът на община Елин Пелин Ивайло Симеонов. „ Уважаеми музикални създатели, ув...

Конкурсът „ Кмет на годината “ е националната самодейност, в която чрез онлайн допитване измежду българските жители се отличават най-хубавите градоначалници у нас и се се трансформира в платформата, която дава късмет на жителите да оценят работата на кметовете си. Стотици хиляди поданици на общини от цялата страна гласуваха в нацоналния избор на сайта kmetnagodinata.bg и избраха носителите на премиите в конкурса  “Кмет на годината ” 2021. Церемонията по връчване на премиите “Кмет на годината ” ще бъде излъчена по Българска национална телевизия на 25 ноември 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР