Церемонията на розата“ в Ергенът“ тази вечер протече по абсолютно

...
Церемонията на розата“ в Ергенът“ тази вечер протече по абсолютно
Коментари Харесай

Голяма сеч в „Ергенът“! Алек с неочакван ход, но разочарова много зрители

„ Церемонията на розата “ в „ Ергенът “ довечера протече по безусловно невиждан метод – цели три дами си събраха куфарите от риалитито още в неговото начало.

Без рози останаха Шермин, пожарникарката Габи и инфлуенсърката Мартина. 

Зрителите до края чакаха да има някаква измама, каквато наблюдавахме в минали сезони – тогава розите бяха доста по-малко, само че се оказа, че всички дами, останали без рози, в действителност бяха определени да бъдат част от специфична вечеря с ергенът.

Тук обаче измама нямаше. Розите бяха с три по-малко и за първи път цели три девойки си отпътуваха в една вечер.

И до момента в който Шермин и Мартина бяха по-лесно прежалени, то доста от феновете тъжат за това, че Алек изгони скромната Габи.

Още от първата вечер тя сподели, че е друга от останалите. Не се включваше в свадите, държеше се на състояние, а не на последно място, хубостта й е напълно естествена. Нещо, което не може да се каже за доста от другите хубавици във формата.

Освен всичко друго Габи е и мъжко момиче, което учи за пожарникар. Явно обаче по този начин и не съумя да откри общ език с Алек и той реши да се раздели с нея.

„ Жалко за Габи! “, „ Много яка беше,и не лигава като множеството,,ама нали се гони рейтинг и оставят тия дето вършат сеир! “, „ Габи беше най-готиното момиче!!! Даже се чудех какво прави в това предаване такава готина жена! Успех, Габи! “, жалят феновете за своята фаворитка. 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР