Централното разузнавателно управление обяви, че няма да покаже публично порнографската

...
Централното разузнавателно управление обяви, че няма да покаже публично порнографската
Коментари Харесай

ЦРУ няма да показва порното на Осама бин Ладен

Централното разследващо ръководство разгласи, че няма да покаже обществено порнографската сбирка, открита в дома на Осама бин Ладен, съобщи „ Фокс нюз “.

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпео съобщи пред изданието, че службите ще засекретят порното на терориста, който беше погубен през 2011 година в Пакистан от американски командоси.

Въпреки обществените апели да бъдат показани тези файлове, Помпео съобщи, че това няма да се случи. Стотици други доказателства и материали са били открити в дома на терориста, и част от тях ще станат притежание на обществеността.

Доказателствата, събрани от американските спецслужби, бяха защитавани в загадка няколко години. Порнографската сбирка на водача на „ Ал Кайда “ и неговите доближени най-малко към този миг остава „ на мрачно “.

Бившият началник на терористичната формация „ Ал Кайда “ дълги години беше най-издирваният човек на планетата. Вашингтон уточни точно Осама бин Ладен за кукловод на терористичните офанзиви на американска земя на 11 септември 2001 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР