Представете си свят, в който кучето ви винаги се чувства

...
Представете си свят, в който кучето ви винаги се чувства
Коментари Харесай

Cesar Millan създаде футуристичен GPS нашийник, който пази кучето ви в безопасност

Представете си свят, в който кучето ви постоянно се усеща несъмнено и обичано, без риск да се изгуби. В извънредно изявление за The Post се свързахме със Сезар Милън, шепот на животни и корав покровител за благополучието на най-хубавия другар на индивида.

„ Вашата работа като притежател на куче е да давате посока и отбрана преди любовта. Това те прави водач “, сподели трикратно номинираната за „ Еми “ звезда.

Често The Dog Whisperer открива, че клиентите му нямат лидерски умения, нужни за образование на дребните им, и ги предизвиква да слагат граници. Съвсем безусловно.

В отговор на тази потребност Милан се сплоти с братята Кен и Майкъл Ерман, с цел да сътвори Halo Collar 3, революционно устройство, предопределено да защищити благополучието на вашето куче когато и да е и на всички места единствено с няколко докосвания на телефона ви. С Halo Collar 3 можете да поставите виртуални огради без изпитание, като гарантирате, че сигурността и свободата на вашето куче в никакъв случай не са застрашени.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР